Analizator baze de date

Soim Plus S.R.L.
Город: Новые Анены
Образование: Любое
Опыт работы: Любой
Зарплата: От 7000 До 20000 MDL
График: Полный рабочий день
Место работы: На территории работодателя
Soim Plus este o companie prestigioasă și inovatoare, lider în furnizarea de soluții IT pentru angajații din Administrația Publică Locală. Suntem recunoscuți pentru programele noastre complexe și revoluționare, care transformă munca secretarului consiliului într-o experiență eficientă și plăcută. Echipa noastră de experți a creat soluții inteligente, care ajută clenţii să economisească timp prețios în gestionarea rapidă a documentelor și actelor legate de registrele gospodăriilor și evidența populației, facilitînd întocmirea acestora. În plus, oferim clienţilor instruire de înaltă calitate pentru a asigura familiarizarea cu programul nostru în cel mai eficient mod.
În legătura cu majorearea semnificativa a clienţilor au fost create locuri vacante. Suntem angajatorul ideal pentru un loc de muncă de birou dinamic. La Soim Plus, veți interacționa cu clienții noștri, oferindu-le suport atât online, cât și offline.
Iţi doreşti lucru la oficiu care să nu fie zilnic unu şi acelaşi? Iţi place să vorbeşti la telefon? Prietenii îți spun că ai o voce plăcută? Ai răbdare să explici detalii? Alătură-te echipei noastre pentru un mediu de lucru stimulant!

Cerințele noastre sunt:
Abilitate de a conlucra în echipă;
Rezistență la situații stresante;
Responsabilitate și punctualitate;
Limba româna şi rusă de vorbire fluent;

Obiectivul postului:
Instruirea, implementarea și deservirea clienților, oferindu-le suportul necesar atât online, cât și offline pentru a beneficia în mod optim de soluțiile noastre.

Noi vă oferim:
- Instruire gratuită, asigurîndu-vă că veți deveni un expert în utilizarea programului nostru.
- Un spațiu de lucru amenajat și confortabil, creat pentru a vă sprijini eficiența și concentrarea.
- Salariu 7000-20000 pe luna.
- Program de lucru de luni pînă vineri, în intervalul 8.00-17.00, cu o pauză de masă între 12.00-13.00. Respectăm echilibrul între viața personală și profesională, oferindu-vă timp liber pentru a vă bucura de activitățile pe care le apreciați.

Pe lîngă oferta noastră atractivă oferim posibilitatea de a lucra de acasă după finalizarea instruirii. Astfel, veți beneficia de flexibilitatea de a îmbina viața profesională cu cea personală, eliminînd timpul și costurile asociate cu deplasarea la birou.

Alătură-te echipei Soim Plus și fii parte dintr-o companie de renume în domeniul IT! Trimite-ne CV-ul tău la soim.plus@gmail.com sau sună la +37367185060. Oportunități de carieră și dezvoltare într-un mediu stimulant. Hai cu noi în echipă!
Телефон:
067185060
Контактное лицо:
Andrei
E-mail:
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть