National Sales Manager

Compania Puratos angajează:

National Sales Manager

Despre companie

Puratos este un grup internațional, care oferă o gamă completă de ingrediente alimentare inovatoare și servicii pentru sectoarele de panificație, patiserie și ciocolată. Deservim artizani, comercianți cu amănuntul, companii industriale și de servicii alimentare din peste 100 de țări din întreaga lume. Sediul nostru este situat în Belgia, unde compania a fost fondată în 1919. La Puratos, credem că mâncarea are o putere extraordinară în viața noastră. Nu ne asumăm o astfel de responsabilitate cu ușurință. Acesta este motivul pentru care ne propunem să ajutăm clienții să aibă succes în afacerea lor, transformând tehnologiile și experiența acumulată din culturile alimentare din întreaga lume în noi oportunități. Împreună, ducem planeta înainte prin crearea de soluții alimentare inovatoare pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor de pretutindeni.

Avem peste 10.000 de angajați în peste 70 de țări și o cifră de afaceri consolidată de 2,7 miliarde de euro în 2022. Pasiunea noastră pentru inovație, spiritul de pionierat și cultura unică Puratos ne conduc creșterea solidă și viziunea pentru viitor. Acest lucru, împreună cu angajamentul nostru față de comunitățile locale, face ca munca la Puratos să fie atât de magică.

Pentru mai multe informații, vizitați www.puratos.com.

Despre rol

Raportând Directorului General, veți fi responsabil pentru conducerea membrilor echipei de vânzări la nivel național pentru a asigura creșterea companiei în ceea ce privește vânzările, realizarea profitului și gestionarea relației cu clienții pe toate canalele prin (1) dezvoltarea unei strategii și a unui plan de vânzări în conformitate cu liniile directoare ale Grupului, (2) promovarea activă a liniilor de produse ale Grupului și (3) gestionarea unei echipe motivate și dinamice.

Responsabilitățile principale

Strategie

  • În calitate de membru al echipei de management, vei contribui activ la obiectivele generale ale Puratos Moldova.
  • Vei avea responsabilitatea dezvoltării, planificării și conducerii execuției planurilor pe termen scurt, mediu și lung pentru clienții din industrie și artizani, pentru a atinge următoarele obiective: volum / vânzări / profituri nete / cotă de piață / cheltuieli.
  • Împreuna cu managerul de marketing: (1) participați activ la dezvoltarea activităților și planurilor de marketing în sprijinul programului de vânzări, (2) monitorizați și revizuiți satisfacția clienților, (3) mențineți conștientizarea și obțineți informații actualizate continuu în domenii precum condițiile pieței, activitățile competitive, produsul clientului și nevoile serviciilor.

Managementul vânzărilor

  • Vei asigura un sistem de vânzări pe deplin eficient, inclusiv: (1) segmentarea pieței, (2) alocarea clienților către agenții de vânzări pe baza cea mai eficientă, (3) înregistrări clare și complete ale clienților (computerizate). Vei construi, gestiona, inspira, ajuta la motivarea și dezvoltarea echipei de vânzări : (1) vei decide recrutarea de personal talentat și motivat atunci când este necesar, (2) te vei ocupa de coaching, instruirea, monitorizarea rezultatelor pentru a atinge obiectivele stabilite, (3) vei gestiona managementul performantei prin obiective clare, (4) te vei ocupa de cooperarea intre echipa de vânzări si cea de cercetare-dezvoltare, (5) vei gestiona și utiliza informațiile si vei organiza întâlniri de vânzări. Vei supraveghea obiectivele generale de vânzări, țintele și termenele întregii echipe de vânzări, stabilind obiective individuale de vânzări ambițioase și realizabile.
  • Vei vizita periodic toți clienții cheie din toate segmentele, împreuna cu agentul de vânzări responsabil. Vei fii activ în echipe multinaționale pentru (1) a face schimb de informații despre cele mai bune practici, pentru a ajuta la conducerea proiectelor internaționale și (2) pentru a înțelege care sunt resursele disponibile la nivel de grup.

Calificările necesare rolului

  • Diplomă de licență (de preferat masterat)
  • Cel puțin doi ani de experiență în conducerea oamenilor de vânzări, furnizarea de coaching, dezvoltare etc.
  • Buna cunoaștere a limbilor română, rusă si engleză
  • Disponibilitatea de a călători 70% în Moldova și de câteva ori pe an și în afara Moldovei
  • Orientat spre rezultate, cu bune abilități de comunicare și conducere
  • Capacitatea de a gestiona mai multe priorități in paralel
  • Auto-motivare, orientare spre echipă, flexibilitate în mediu cu ritm rapid și capabilitate de prezentare de abordări creative
  • Pasiune pentru informare si învățare continua pentru a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii în domeniu
  • Orientare către clien

Persoanele care corespund cerințelor date pot expedia un CV cu fotografie la adresa de email: iperciun2@puratos.com.

E-mail:
iperciun2@puratos.com
+373 79115077

Alte anunțuri publicate de această companie

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide