Manager de vânzări B2B

Angajăm:

Manager de vânzări B2B

ATENȚIE! CONCURS PENTRU POSTUL DISPONIBIL PÂNĂ PE 31 MAI!
DESPRE COMPANIE:
Compania „TELLUS” a fost înființată în 1998 și acum avem nu mai puțin de 25 de ani de experiență. În prezent, peste 100 de angajați lucrează în cadrul companiei „TELLUS”, care dezvoltă activitatea în 3 domenii diferite. Una dintre acestea este „KIKOSAN”, specializat în importul și distribuirea de produse pentru domeniul HoReCa.
„KIKOSAN” este prezent pe piața din Moldova de aproape 3 ani, dar deja colaborăm strâns cu cei mai importanți jucatori de pe piața sushi și bucătărie japoneză, ceea ce dovedește conditiile noastre optime și calitatea produselor noastre.

DE CE AR TREBUI SĂ VREI SĂ TE ALĂTURI COLECTIVULUI „TELLUS”?
Filozofia „TELLUS” este: ANGAJAȚI FERICIȚI = CLIENȚI FERICIȚI = CONDUCERE FERICITĂ. Da, așa este - avem ANGAJAȚI FERICIȚI pe primul loc, pentru că credem sincer că doar ANGAJAȚII FERICIȚI pot face clienții noștri fericiți.

MISIUNEA NOASTRĂ:
Să creăm CEL MAI BUN departament de vânzări din Moldova, având o echipă de PROFESIONIȘTI.
Să schimbăm mentalitatea cumpărătorilor, astfel încât produsele premium să fie vândute la un preț echitabil, întotdeauna disponibile și gata de livrare. Să devenim și să rămânem furnizorul nr. 1 de produse pentru restaurantele de sushi, pizzerii și fast-food pentru toate timpurile și generațiile viitoare.

DE CE ESTE DISPONIBIL POSTUL?
Crestem lunar în vânzări cu cel puțin 20%. Crestem anual cu cel puțin x2. Colaborăm cu peste 300 de puncte de vânzare și, în ultimii 2 ani, i-am ajutat să economisească în total mai mult de 15 milioane de lei. Pentru a face un pas înainte în furnizarea produselor „KIKOSAN”, avem nevoie de mai mulți manageri de vânzări puternici, profesioniști, motivați de rezultate și dornici de câștiguri substanțiale.

CE ÎȚI OFERIM ÎN ACEST POST?

  • Un sistem de motivare fără limită, care permite câștiguri peste media pieței;
  • Stabilitate și încredere în ziua de mâine - remunerație de 15.000 - 25.000 de lei pe lună și mai mult. Remunerația este plătită exact și la timp, așa cum am convenit, fără întârzieri. În cei 25 de ani de existență, compania „TELLUS” a plătit de 301 de ori remunerații lunare angajaților săi și niciodată nu a întârziat plata cu nici o zi;
  • Manageri experimentați și raționali. INSTRUIRE ÎN TEHNICILE DE VÂNZARE de la specialiști cu 20 de ani de experiență în domeniul vânzărilor;
  • Nu există angajați slabi în echipă (un mediu puternic);
  • Posibilitatea participării la programe de formare și cursuri de dezvoltare susținute de companie sau în colaborare;
  • Toată compania învață de la cei mai buni în domeniul vânzărilor, marketingului și altor domenii de afaceri, ceea ce îți va permite să descoperi noi tehnici de vânzare și alte abilități;
  • Posibilitatea de a deveni parte a unei echipe energice și de a construi O CARIERĂ DE SUCCES în cadrul companiei, iar acestea nu sunt doar cuvinte goale;
  • În îndeplinirea planului individual de dezvoltare, compania plătește o excursie la mare (Bulgaria, Turcia, Egipt, Cipru).
    PROCESUL DE INSTRUIRE A CANDIDATULUI NU VA OCUPA MAI MULT DECÂT 3-4 ZILE.

PRINCIPIUL DE BAZĂ AL DEZVOLTĂRII „TELLUS”
Suntem o companie de familie în care ne tratăm cu dragoste și respect, dar mai presus de toate suntem o „Echipă sportivă”, în care nu tolerăm slăbiciunea, nu acceptăm „bătrâni și superiori”, „baietii noștri” sau angajați fără dorința și scop. „TELLUS” este O ECHIPĂ SPORTIVĂ care își stabilește obiectivele înalte și le atinge întotdeauna. În „TELLUS” suntem toți individuali, dar pentru noi, cuvântul „Echipă” nu lasă loc literei „Eu”.

CONDITIILE DE MUNCA

  • Programul de lucru 5/2 de la 8:30 la 17:00 (sau 24/7, dacă există dorința);
  • 15.000 - 25.000 de lei pe lună și mai mult;
  • Bonusuri pentru ATINGEREA PLANURILOR INDIVIDUALE ȘI PLANURILE GENERALE ALE DEPARTAMENTULUI;
  • Oferte de ceai, cafea și mese asigurate de companie.

CU CE TE VEI OCUPA?
Căutarea și atragerea de noi clienți pentru a lucra cu gama noastră de produse, dezvoltarea și extinderea bazei de clienți; elaborarea de oferte comerciale și negocieri cu potențialii parteneri pentru atingerea planului de vânzări.

UN AVANTAJ SPECIAL PENTRU TINE VA FI:

  • Experiență în vânzări în segmentul HoReCa;
  • Posibilitatea de a deține un autovehicul propriu și, desigur, un ZÂMBET, O ATITUDINE POZITIVĂ ȘI DORINȚA DE A DEVENI CEL MAI BUN „MANAGER DE VÂNZĂRI” DIN MOLDOVA.

Trimite-ne CV-ul tău, îl vom analiza și cu siguranță vom lua legătura cu candidații care ne vor captiva.
https://tellus.md/

Număr de contact: 067444444, Nicolai
E-mail: kn@tellus.md

Alte anunțuri publicate de această companie

Joburi similare

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide