Medic cosmetolog

EstetExpert SRL
Oraș: Chișinău
Studii: Universitate
Experiența de munca: Orice
Salariu: De la 10000 Până la 25000 MDL
Program de muncă: Flexibil
Centrul medical EstetExpert este în căutarea medicilor specialiști în domeniul dermatologiei, precum și a medicilor din alte ramuri ale medicinei dar cu cunoștințe (cursuri, traininguri) în domeniul cosmetologiei.
Centrul Medical EstetExpert este o instituție medicală privată acreditată de către Ministerul Sănătății al RM, situată într-o locație excelentă în inima sectorului Botanica, ușor accesibilă pentru transportul urban și personal, care activează din 2014 până în prezent acumulând pe parcurs o bază numeroasă de clienți.
Condițiile de muncă:

Program de activitate flexibil 40 ore/săptămânal (la întocmirea graficului de lucru se va tine cont de necesitățile organizației dar și a specialistului).
Cabinete de lucru dotate cu mobilier și aparataj necesar realizării procedurilor pe care le oferă instituția.

Retribuirea muncii:

10000-25000 lei/lunar, format din salariu fix conform orelor lucrate + premii (salariul în totalitate este oficial).
Pachet social inclus (asigurare medicală, concedii de odihnă, de boală, de îngrijire a copilului etc. achitate, și trecute în fondul social conform legislației).

Centrul Medical EstetExpert este într-un continuu proces de dezvoltare și creștere și respectiv oferă și specialiștilor organizației posibilitatea de activa datorită unui flux mare de clienți ai clinicii de a acumula experiență în domeniul dermatologiei și cosmetologiei, posibilitatea de a activa și se dezvolta profesional, posibilitatea de a efectua cele mai întrebate și performante proceduri de epilare laser (Alexandrit, NDIAG, ERBIEV), posibilitatea cumulării și combinării efectuării consultațiilor pacienților pe direcții dermatologice și cosmetologice. Includerea duratei de lucru integrale din cadrul clinicii, în stagiul de muncă pentru medicii dermatologi.
Procedurile și intervențiile medicale se efectuiază cu respectarea tuturor cerințelor legislației în vigoare ce ține de evidența documentală a pacientului.
Angajații Centrului au parte de reduceri substanțiale la procedurile oferite de către instituție.
Cerințe față de candidat:

studii superioare în medicină (cursuri cosmetologice sunt binevenite + posibilitatea de dezvoltare profesională în cadrul centrului medical în acest domeniu);
experiență de lucru;
cunoașterea limbilor română și rusă.

În cazul în care Vă decideți Dvs sau cineva din cunoștințele Dvs de a face parte din echipa Centrului Medical EstetExpert nu ezitați să ne contactați. E-mail: hrestetexpert@gmail.com
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide