Dispatcher freight

Active Box
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: De la 1 an
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Locul de muncă: În locația angajatorului
Suntem în căutarea unui dispatcher Freight entuziast cu cel puțin un an de experiență pentru a se alătura echipei noastre dintr-un spațiu nou, confortabil, în cadrul CBC Coworking. Dacă dorești să te alături unei echipe tinere și prietenoase, și să lucrezi cu clienți din SUA, aceasta este o oportunitate pentru tine!

Poziția este full-time, de luni până vineri, în intervalul orar 15:00 - 00:00. Căutăm pe cineva cu abilități excelente de comunicare și organizare, capabil să gestioneze cu succes fluxul de mărfuri și informații.

Responsabilitățile includ coordonarea și monitorizarea transporturilor, interacțiunea cu clienții și partenerii noștri din SUA, rezolvarea problemelor operaționale și asigurarea unui serviciu de calitate superioară.

Oferim un mediu de lucru dinamic, un colectiv tânăr și prietenos, și un salariu procentual atractiv de 1.5%, cu potențială creștere în funcție de performanță.

Dacă ești dornic să te alături unei echipe în creștere și să îți construiești o carieră în domeniul logisticelor, te invităm să aplici pentru această poziție.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail korina7899@yahoo.com, și hai să construim împreună viitorul în domeniul logisticelor!
Telefon:
079242426
Persoana de contact:
Corina
E-mail:
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide